Jdi na obsah Jdi na menu

Jsme oběťmi elektroniky a pořadů Jaromíra Soukupa

Jsme oběťmi elektroniky a pořadů Jaromíra Soukupa

Dnes pro změnu začnu otázkou - s kolika kusy elektroniky přijdete denně do styku? (A ten věčně nefungující, zaprášený Wi-Fi modem myslím taky.) Pokud jste jako každý obyčejný člověk, měl byste napočítat něco mezi 4-6 kusy, pokud jste napočítal víc, pak páni a pokud méně, tak vám to nevěřím. Jen si vzpomeňte kolikrát jste měli s elektronikou potíže, kolikrát jste chtěli se vší silou praštit s tím nefunkčním křápem o zem? Já tedy mnohokrát. A kolikrát jste v práci volali toho chlápka, jehož jméno si nepamatujete, aby přišel a zprovoznil vám počítač, který neustále hlásí, že je třeba zkomprimovat disk C, ať už je to cokoliv. Jen přiznejte, kolikrát jste se navztekali u firemní kopírky.

Ačkoliv na jedno se nejde zlobit - na televizi, ale víte, na co se dá zlobit? Na ty, co televizi řídí. V dnešní době se dá říct, že hlavním programem jsou reklamy a filmy jsou jen taková výplň mezi nimi. Možná jsou filmy lákadlem, abychom si pořídili stejný kabát od Marks & Spencer, jaký nosí Robert Downey Jr ve filmu Iron Man, tedy jestli tam vůbec kabát nosí. Nebo sojové latté od Starbucks, jaké pije slavná herečka z ne moc slavného filmu.

Moje známá má na filmy několik názorů: ty americké jsou moc tmavé, ne pletí, ale světlem, jsou jen prostě špatně nasvícené, ty české stojí za starou belu. Podle ní jsou nejlepší filmy ze země, o které nikdo neslyšel, s herci, o kterých také nikdo neslyšel. Jestli se chcete na takový film podívat, zkuste TV Barrandov, i když v dnešní době, kdy je na všech kanálech TV Barrandov pořad pana Soukupa, to bude těžké. Jednou jsem při procházení kanálů došel za číslo 13, asi na čísle 20 začala komediální estráda kanálů. Ano, uhodli jste, vlastněná panem Soukupem. Určitě jste alespoň jednou viděli pohádku Popelka, kde třídí hrách a ještě něco, přijde vám to složité? Zkuste si roztřídit pořady pana Soukupa podle abecedy,no? Jen tak na ochutnávku tu máme: Instinkt Jaromíra Soukupa, Týden Jaromíra Soukupa, Aréna Jaromíra Soukupa (je toho víc, ale naskakuje mi kopřivka). Nicméně je tu jeden pořad na který já se osobně těším, je to Pohřeb Jaromíra Soukupa a doufám, že bude vysílán živě.

Jo, mimochodem, budete příští rok volit List Jaromíra Soukupa??

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář